Проведений конкурс фахової майстерності з професії: «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу», кваліфікація – 2 розряд.
Ліцейний конкурс фахової майстерності з професії:
«Контролер харчової продукції (виробництво фруктових та овочевих консервів)», кваліфікація третій розряд.
Конкурс фахової майстерності з професії: «Контролер харчової продукції (виробництво фруктових та овочевих консервів)», кваліфікація третій розряд, проводять для визначення найкращого здобувача освіти з професії, відповідно з правилами, визначеними перед початком проведення конкурсу.
Проведення конкурсу професійної майстерності підвищує, мотивує та надихає здобувачів освіти до навчання з обраної професії. Визначення переможців здійснюється шляхом «якісного дослідження» та оцінювання професійно-теоретичних та професійно-практичних знань , умінь та навичок членами досвідченого журі, які здатні професійно і об’єктивно оцінити якісні характеристики конкурсантів за визначеними критеріями. Переможцем стає конкурсант, який отримав найбільшу кількість балів і зайняв перше місце.